Om oss

Generell, kosmetisk og restaurerende tannbehandling

Vår praksis og kjerneverdier

Hvalen Tannklinikk er en fullservice tannklinikk som har som mål å tilby førsteklasses tannpleie til pasienter i alle aldre. Vi har et erfarent team av tannleger og tannpleiere som er dedikerte til å gi våre pasienter den beste omsorgen for tennene sine.

Vi mener at tannhelse er en viktig del av total helse, og derfor legger vi stor vekt på forebyggende tannpleie. Vi tilbyr regelmessige tannsjekker, tannrensinger og rådgivning om tannhygiene, for å hjelpe pasientene våre å opprettholde god tannhelse og forebygge problemer før de oppstår.

Vi forstår også at noen pasienter kan ha spesielle tannhelsebehov eller frykt for tannlegebesøk, og vi tilbyr derfor skånsom behandling og avslappende miljøer for å gjøre besøkene hos oss så komfortable som mulig.

Siste teknikker

Vår tannklinikk er stolt av å bruke de nyeste teknikkene og den mest moderne teknologien for å gi våre pasienter den beste tannpleien mulig.

Innovativ teknologi

Vi tilbyr innovativ teknologi for å gi våre pasienter den beste tannbehandlingen mulig. Vårt avanserte utstyr inkluderer digital røntgen, intraorale kameraer og CAD/CAM-teknologi for å sikre nøyaktighet og effektivitet i våre behandlinger.

Sertifiserte eksperter

Vårt team består av sertifiserte eksperter som er dedikerte til å gi deg den beste tannbehandlingen.

Tannpleie fra ung voksen til godt voksen

Tannpleie er viktig gjennom hele livet ditt, fra ung voksen til godt voksen. Sørg for å ta vare på tennene dine ved å følge en god tannhygienepraksis og besøke tannlegen jevnlig. Med regelmessig tannpleie kan du opprettholde god tannhelse og unngå problemer som tannråte og tannkjøttsykdom.

N

Pleie for voksne

N

Pleie for unge

N

Ortodontisk pleie

Vi er en fullservice tannlegepraksis

Vår tannlegepraksis er en fullservice tannlegeklinikk som tilbyr en rekke tannhelsetjenester for å dekke alle dine behov. Vi tilbyr alt fra vanlige tannrensinger til mer omfattende behandlinger som rotfyllinger og tannimplantater.

Generell rengjøring

Implantater og restaurering

Implantater og restaurering

Våre tannleger og behandlere

Evgeniya Mayorova

Tannlege MNTF

Agnieszka Irena Skrzypiec

Tannlege MNTF

Gabija Marcipukaite

Tannlege MNTF

Sofie Berg Nordfjeldmark

Tannpleier NTPF

Magdalena Klein

Tannlegesekretær

Greta Bindokaitė

Tannlegesekretær

Hesho Bakir

Tannhelsesekretær

Elisabeth Edwards Sollie

Tannlegesekretær